Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani  va susține pe 25, 27 și 28 ianuarie spectacolul „Fram, ursul polar ”.

„Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului. Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești, cum ar fi  actoria, muzica, dansul, mânuirea păpușilor și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Oana Asofiei, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Renata Voloșcu, Adelina Cojocariu, Pavel Petrași, Ana-Maria Apetrei. Regia artistică: Toma Hogea,  asistent regie: Mihaela Ștempel, scenografia: Mihai Pastramagiu, mişcare scenică: Victoria Bucun, muzica: Radu Sanduloviciu.

Spectacolul va fi pe 25 ianuarie, la ora 18:00; 27 ianuarie, la ora 11:00 și pe 28 ianuarie, la orele 11:00 și 12:30. Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona online  sau accesând site-ul  www.teatrulvasilache.ro, secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile. Prețul biletului este de 15 lei.