FC Botoșani a jucat, luni, contra celor de la UTA Arad. A fost un meci cu multe ocazii, posesii, pase pentru FC Botoșani, dar și unul foarte spectaculos, dur și foarte greu.

Prima repriză

Meciul a început cu câteva ocazii pentru FC Botoșani, dar în minutul 32, spre surpriza tuturor, UTA Arad a marcat primul gol.

Golul a fost dat senzațional de Tiberiu Căpușă, în voleu, iar Ducan, portarul FC Botoșani,  nu a fost pe fază și nu a prins mingea.

Văzând golul, jucătorii botoșăneni nu mai avea speranțe, dar nu s-au dat bătuți.

Aceștia au avut mai multe atacuri și un șut către poartă apărat, arătând că încercau să  să marcheze. Primul cartonaș galben l-a luat Andrei Miron în minutul 42, iar câteva minute mai încolo, prima repriză s-a încheiat cu victoria echipei arădene.

Repriza a doua

Repriza a avut mult mai multă adrenalină și mult mai mult suspans. Jucătorii botosaneni încep să joace până în minutul 46, când au început  schimbările. A ieșit Mitrov și a intrat Friday Adams, iar apoi s-au reluat partida.

În minutul 51, a venit și mult așteptatul gol al FC Botoșani. Lopez a marcat spectaculos, lovind cu capul mingea, aceasta alunecând pe lângă mâinile portarului de la UTA Arad.

Mai târziu, FC Botoșani mai marchează un gol prin reușita lui Gabriel David, acesta lovind mingea ca la un penalty.

FC Botoșani a prins curaj, iar antrenorul arădenilor a rămas uimit de schimbarea scorului.

Câteva minute mai târziu, echipele schimbă jucătorii. Minutul 73, Ibrahima Conte primește cartonașul roșu și acesta iese pe bancă.

Încă două cartonașe galbene au fost date pentru jucători de la ambele echipe, iar imediat, Ariel Lopez înscrie golul pentru UTA Arad, egalând partida. În prelungiri un jucător de la clubul arădean a primit  cartonașul galben, iar FC Botoșani îl schimbă pe Florescu cu Aldair.

Partida s-a încheiat, însă antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone s-a declarat nemulțumit că a plecat de la Arad cu doar un punct. El este hotărât să vorbească cu conducerea clubului pentru a se lua masuri deoarece nu-i plac multele greșeli ale  jucatorilor decisive în scorul final.