Work Tape Medical este, în prezent, singura clinică medicală din Botoșani unde oamenii pot beneficia de tehnica Neurofeedback ILF . Este vorba despre o intervenție terapeutică și de reglare cerebrală prin antrenament. Practic, cu ajutorul unui computer performant și a unor stimuli auditivi și vizuali, activitatea creierului se îmbunătățește.

„Este un antrenament al creierului ce duce la optimizarea lui.  Ne face să gândim cât mai bine.  Se folosește pentru mai multe afecțiuni cum ar fi depresia, anxietatea, probleme de memorie, dar se poate folosi și pentru cei care vor să-și îmbunătățească memoria sau alte aptitudini.”, a declarat Mihai Venedict, managerul clinicii.

În permanentă dezvoltare datorită și echipamentelor cu care se dotează anual, clinica Work Tape Medical ține pasul cu tehnologia actuală dovedindu-se una foarte modernă.

„În 2022 m-am înscris la un curs de Neurofeedback la București. Am stat acolo o perioadă și anul trecut am reușit să achiziționez echipamentul. Pacienții chiar sunt foarte încântați de această nouă terapie. Practic, nu tratăm doar corpul, ci și partea mintală care este foarte importantă. Corpul este un întreg și noi îl tratăm ca atare.”

De tehnica Neurofeedback pot beneficia atât adulții, cât și copiii. În timpul terapiei este măsurată electricitatea undelor cerebrale. Clientul stă așezat comod pe un fotoliu, urmărește niște imagini și sunete și astfel, creierul se optimizează. Trebuie precizat, însă, că harta creierului, la fel ca și ADN, este unică. Prin urmare, orice metodă de tratament concepută este adaptată la cazul fiecărui pacient în parte. Cercetările în domeniul neuroștiințelor au dus la dezvoltarea metodei Neurofeedback care există de 40 ani. Astăzi sunt echipamente care utilizează cu succes această tehnologie.

Îi poți contacta pe specialiștii de la clinica Work Tape Medical la telefon 0758.959.677/0331.404.367 sau email worktape.ro@gmail.com

Adresa clinicii:
Bulevardul George Enescu, nr. 9C, demisol. Botoşani.
Programări aici