Meci incredibil pe arena națională din București. Cinci goluri au fost marcate și au fost acordate trei cartonașe roșii.  FC Botoșani a jucat contra FCSB, o echipă cu jucători buni, prima clasată în Superligă. Botoșănenii au sperat să facă măcar un egal, dar după multe faze impecabile, botoșănenii au pierdut.

Repriza 1

FCSB marchează un gol în minutul 6 prin reușita lui Coman, trecând de fundaș și portar, astfel șutând ușor mingea în poartă. Câteva minute mai târziu, a fost acordat un cartonaș roșu, după anularea unuia galben. Faza a fost verificată la VAR, pentru că intrarea  lui Nana Antwi a fost una dură prin alunecare. Din minutul 20 până la pauză, arbitrul a dat patru cartonașe galbene pentru FC Botoșani jucătorilor: Ioan Filip, Juan Kaprof, Rijad Sadiku, Gabriel David.

Repriza 2

Meciul a început după pauză cu trei schimbări pentru FC Botoșani. Au ieșit Enzo Lopez, Victor Dican și Gabriel David, astfel intrând Jaly Mouaddib, Zoran Mitrov, dar și un jucător nou, acesta fiind Francesco Margiotta. Imediat de la intrarea noului jucător, în minutul 47, acesta a marcat golul de egalare al Botoșaniului, mare fiind bucuria clubului. Dar în minutul 56, arbitrul acordă al doilea cartonaș galben lui Juan Kaprof, astfel, jucătorul a trebuit să iasă.

Juan Kaprof a încercat să îi spună arbitrului că el nu a făcut nimic, dar arbitrului nu i-a păsat, așa că Kaprof a ieșit de pe teren. Mai târziu, FCSB marcat două goluri în timp record, reușitele fiind ale lor Coman și Dawa. Bucuria infernală a steliștilor a fost văzută pe teren aceștia făcând o celebrare specifică clubului.

În minutul 80, trei cartonașe galbene au fost acordate unui jucător de la FCSB, și doi fiind de la FC Botoșani. În minutul 86, supărare mare a fanilor clubului bucureștean, dar a și jucătorilor steliști când a fost acordat cartonașul roșu lui Olaru.

Jucătorii clubului au vrut să se ia la bătaie cu arbitrul, dar știau că dacă îi vor face ceva, acesta le va acorda cartonașul galben sau chiar cel roșu. În minutul al patrulea din prelungiri, Reagy Ofosu, tot jucător nou venit, a marcat al doilea gol pentru FC Botoșani. Șutul a fost dat impecabil, astfel portarul bucureștenilor nu a mai putut face nimic și a rămas surprins de reușită.

Meciul s-a terminat cu mulți nervi și mult stres pentru ambele echipe, deoarece acestea cred că arbitrajul nu a fost corect. Totodată, meciul a fost și unul foarte nebun, cu intrări urâte și multe faze de gol. O fază de gol pe care o putea avea FCSB a fost când un mijlocaș a dat un șut spre poartă, Ducan respingându-l și mingea redirecționând-o în picioarele lui Coman. Cu multă încredere, acesta a șutat spre poartă, neavând vreun jucător în față, dar FC Botoșani a avut un noroc atât de bun, încât jucătorilor FCSBu-lui a șutat în bară.