Eduard Florescu își cere scuze public după ieșirea sa nervoasă din meciul FC Botoșani- Sepsi Osk

În meciul de joi în care FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-1, Eduard Florescu a avut o ieșire nervoasă când a fost schimbat.

În acest meci, el a ratat un penalty și alte câteva șanse de a reduce din diferența de goluri dintre echipe.

Atunci când Bogdan Andone l-a ales pentru a părăsi terenul cu scopul de a-i face loc lui Alin Șeroni, nervii l-au cuprins și a dărâmat unul dintre zidurile băncii de rezerve.

Spectatorii de la meci nu l-au iertat, acuzându-l de asemenea că le-ar fi adresat cuvinte urâte. Fotbalistul botoșănean și-a dat seama de greșeala comisă, așa că a vrut să-și ceară iertare în mod public.

„Doresc să îmi exprim public regretul față de gestul pe care l-am făcut la ieșirea de pe teren. Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea, aș vrea doar să explic faptul că aceasta a venit în urma frustrării pe care am simțit-o, atât în momentul ratării penalty-ului, cât și a faptului că nu am reușit să-mi ajut echipa mai mult, astfel încât să putem obține victoria de care aveam atât de multă nevoie. Totodată îmi asum consecințele gestului meu și îmi iau angajamentul că astfel de ieșiri nu vor mai avea loc din partea mea. Sper din suflet ca începând cu deplasarea de la Cluj să putem face pași concreți în atingerea obiectivului fixat și anume acela de a menține echipa în Superliga și în sezonul următor. Vreau în încheiere să mulțumesc suporterilor și tuturor celor care ne sunt alături în acest drum greu pe care îl avem de parcurs în actualul an competițional.” a declarat Eduard Florescu, conform paginii de Facebook a echipei

Imagine: Prima Sport