FC Botoșani nu scapă de tot de retrogradare și va juca baraj! 

Duminică, 12 mai, s-a jucat duelul FC Botoșani- Oțelul Galați. Acesta putea decide dacă FC Botoșani va retrograda sau nu, însă botoșănenii au pierdut meciul și încă nu au scăpat de posibila retrogradare. În ciuda scorului de la Galați care o putea retrograda pe Botoșani, U Cluj și Hermansatdt au salvat-o pe FC Botoșani, cele două echipe câștigând cu FCU Craiova și FC Voluntari, echipe care au retrogradat.

Repriza I

Nici una dintre cele două echipe nu pare prea periculoasă până în minutul 12, când moldovenii au luat primul gol. După doar câteva minute și Dinamo a marcat depășind-o pe FC Botoșani în clasament. Din minutul 12 FC Botoșani a început sa joace din ce în ce mai disperat, fără să marcheze vreun gol. După câteva minute în care FC Botoșani părea aproape retrogradată. Sadiku face o gafă mare iar Oțelul Galați marchează iar.

Repriza II

FC Botoșani nu mai avea prea multe speranțe cu privire la acest meci, contând foarte mult pe rezultatele celelalte ale etapei. Echipa noastră nu mai făcea multe faze rămânând cu ochii pe rezultatele lui FCU Craiova, Poli Iași și FC Voluntari.

Meciul a-a terminat 2-0 pentru Oțelul Galați, însă craiovenii și ilfovenii nu au câștigat, coborând pe loc de retrogradare. Acum, FC Botoșani va juca baraj, împotriva CS Mioveni pe care a bătut-o sezonul acesta în cupă.

Poate mai multă agresivitate în atac, o disciplină mai mare în apărare și o reorganizare a echipei nu vor strica înainte de meciul de care depinde rămânerea echipei FC Botoșani în prima ligă de fotbal.