Filarmonica „George Enescu” a pregătit melomanilor un spectacol dedicat zilei îndrăgostiților. Evenimentul va avea loc cu două zile după 14 februarie și îi va avea ca invitați pe finaliștii de la emisiunea-concurs „Românii au Talent”. Este vorba despre trupa  Concertino Accordion Band și Adriana Babin, deținătorii mai multor premii de aur și al titlului de “Campioni mondiali ai acordeonului”. Concertul intitulat „Music with love” va avea loc, pe 16 februarie, la ora 18.30, iar pretul biletului întreg este de 40 lei. Redus, biletul este 20 lei. Ele pot fi achiziționate de la sediul Filarmonicii ,, George Enescu” Botoșani.

Concertino – este un ansamblul de acordeoniști din Republica Moldova cu o istorie de 20 de ani, foarte cunoscut și apreciat  de publicul din țară, dar și de peste hotarele ei.  Acești muzicieni profesioniști, absolvenţi ai Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău Republica Moldova de la bun început, și-au fixat drept scop promovarea acordeonului clasic în Republica Moldova, până atunci el fiind cunoscut aici, mai mult ca un instrument de muzică populară.

Trupa se poate mândri cu un repertoriu inedit din muzica clasică și jazz în orchestraţii originale pentru acordeon din patrimoniul muzical național și universal.