FC Botoșani face egal după o repriză în care jucătorii lui Andone păreau câștigători.  

FC Botoșani a întâlnit-o acasă, pe Universitatea Craiova care nu a dus-o prea bine în ultimele etape. Craiovenii au început jocul destul de slab, însă au reușit să egaleze.

Repriza 1

Botoșănenii au început incredibil meciul, ducând meciul mai mult în careul advers, stabilind multe șanse de gol.

În minutul 17, Juan Kaprof, nou venit la Botoșani, a marcat, aducând speranțe tot mai mari suporterilor de pe municipal.

Moldovenii au fost motivați și au reușit să mai creeze câteva șanse, una dintre ele aducând scorul de 2-0 cu ajutorul lui Kaprof, din nou. Repriza s-a încheiat cu scorul de 2-0 și cu o dorință de egalare din partea craiovenilor.

Repriza 2

Craiovenii au intrat pe teren cu un moral destul de scăzut, dar cu mult mai multă poftă de joc.

După ce Mitriță a reușit să păcălească apărarea moldavă, primul gol al oaspeților a venit, aducând îndoieli echipei gazdă având în vedere victoria. După mai multe minute în care gazdele au încercat să mențină scorul de 2-1, care le-ar fi adus totuși 3 puncte, craiovenii au reușit să-și atingă țelul, cel de a egala. Ei au egalat prin Koljic, care a făcut o mare parte dintre spectatorii de pe Stadion, să plece înainte de fluierul final al lui Szabolcs Kovacs.

Bogdan Andone: ,,Cred că rezultatul este echitabil”

După meci, Bogdan Andone a vorbit despre meci declarându-se mulțumit de rezultat, deși puteau câștiga meciul

,,Cum am spus și la conferința de presă premergătoare jocului, dificil, un joc destul de încins, chiar dacă nu s-a jucat la un tempo foarte ridicat. Până la urmă cred că rezultatul e echitabil. În urma jocului, am avut o primă repriză bună, a doua mai puțin bună. Cam asta e din punctul meu de vedere.”