FC Botoșani a  pierdut pe Cluj Arena. Un nou jucător a debutat cu dreptul pentru botoșăneni.

Duminică, 3 martie, FC Botoșani a disputat un meci dificil în deplasare. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru clujeni.

Repriza 1

FC Botoșani a început partida promițător. În minutul 21, Daniel Popa a marcat ca urmare a lipsei de atenție a fundașilor botoșăneni care au lăsat un punct lipsit de fundași chiar în fața porții.

În minutul 28 presiunea s-a  lăsat din nou pe botoșăneni  mingea intrând  în poartă după ce Luka Kukic a scăpat-o.

Golul a fost anulat pentru fault în atac deoarece clujenii i-au luat mingea din mână portarului.

Faza a fost destul de controversată deoarece unii cred că portarul a scăpat mingea singur, fără vreo influență din partea gazdelor. În minutul 32 George Gligor a debutat pentru FC Botoșani după ce Zoran Mitrov s-a accidentat. După doar câteva secunde tânărul de doar 19 ani a intrat în forță la minge doborându-l pe unul dintre jucătorii Universității Cluj.

Repriza 2

Repriza a doua a început cu niște schimbări așteptate. Cei doi jucători intrați au fost Enzo Lopez și Eduard Florescu. În minutul 75 Juan Cruz Kaprof a primit cartonașul galben urmând să ceară socoteală de ce a primit cartonașul. Ultimele minute au fost foarte tensionate având în vedere că FC Botoșani este în mare pană de puncte. Din păcate, botoșănenii nu au mai egalat având în vedere că meciul a fost  unul dintre cele mai lipsite de atac de la venirea lui Bogdan Andone la Botoșani.