Vineri, FC Botoșani s-a confruntat cu FC Hermannstadt, meciul disputându-se la Sibiu, adică în deplasare pentru FC Botoșani.

Golul dat de Mailat a adus zâmbetul pe fața botoșănenilor, crezând în victoria mult dorită, dar  neașteptat, în prelungiri, FC Hermannstadt a dat gol. A fost un meci cu ocazii si șuturi pentru FC Botoșani, care a venit pregătită pentru meci.

Repriza 1

Meciul a început cu ocazii de necrezut pentru Botoșani, dar și cu un cartonaș roșu pentru Alessandro Murgia, care l-a lovit urât pe Lopez la picior.

A urmat o accidentare neplăcută a lui Ducan la picior,  dar, din fericire, nimic grav, așa că portarul a putut să apere in continuare. Spre repriză, au fost acordate 3 cartonașe galbene, două pentru doi jucători de la FC Botoșani, adică Aldair și Rijad Sadiku, iar unul pentru   jucătorul Mino Sota, de la FC Hermannstadt.

Repriza 2

Au fost schimbări la FC Botoșani, a intrat Sebastian Mailat în locul lui Florescu, iar Kaprof în locul lui Aldair. În minutul 61 a fost gol pentru FC Botoșani prin reușita lui Mailat, care redevine ca în ceilalți ani, omul meciului.

Au fost schimbări și la FC Hermannstadt, iar în minutul 87 echipa a primit cartonaș galben prin Kaprof.n

În prelungiri au fost cele mai agitate minute ale meciului. În minutul 93, a fost marcat un de către Cristian Neguț, cea mai mare neașteptare a botoșănenilor. Meciul s-a terminat termină dezamăgitor, FC Botoșani luând doar un punct din acest meci.