Săptămâna aceasta, la rubrica ,,Fotbalul în ligile mici”, despre FC Inter Viișoara. Gabriel Scutaru este jucător și sponsor al echipei și spune că lotul a fost înființat anul trecut. Aflată  în liga a V-a, echipa are cea mai frumoasă stemă, conform voturilor online acordate pe un site de specialitate.

Echipa a luat naștere, avându-i alături pe Mihai-Daniel Pelealbă, Vlad Chihaia și Gabriel Scutaru, suporteri și jucători, ocupându-se de acest club.

,,Este destul de greu să coordonezi o echipă, dar cu puțin ajutor, reușim să facem asta. La această echipă admir dăruirea și pasiunea pentru acest sport. Toți dau totul pe teren și admir acest lucru foarte mult.” a spus Gabriel Scutaru care ne-a povestit și despre diferența de joc din ligi. Acesta consideră că în ligile de fotbal mai mici jocul este mai dur.

,,Jocul, în ligile secunde, respectiv liga a V-a, este foarte diferit de ceea ce vedem noi la televizor. Fotbalul este un sport de contact, un sport bărbătesc, care se joacă mult mai dur față de ce vedem noi în ligile superioare. Acolo, la orice atingere este oprit meciul, în schimb, aici se întâmplă mai greu acest lucru.” ne-a transmis jucătorul.

„Avem nevoie de sponsori ca să promovăm”

Cât privește avantajele și sperantele puse, aceeași sursă a declarat:

,,Un mare avantaj, față de celelalte echipe, ar fi suporterii. Vin în număr foarte mare la teren să ne susțină, atât acasă, cât și în deplasare și pe această cale le mulțumim. Speranțele pentru această echipă ar fi sa găsim niște sponsori care sa ne  ajute tare pentru a ține echipa pe linia de plutire. Cred că băieții ar putea promova în liga a IV-a, dar cu ajutorul unor sponsori, altfel e destul de greu.”, a mai declarat Gabriel Scutaru.

Gabriel Scutaru este și căpitanul echipei și spune că se înțelege perfect cu întreaga echipă. Despre stema votată ca una dintre cele mai frumoase, el spune:  „Stema echipei reprezintă satul și numele de unde este echipa.”

Pe viitor, echipa își dorește cât mai multe victorii și un joc cât mai bun. Totodată, băieții nu neglijează nici timpul petrecut împreună, nu doar pe terenul de fotbal.

„ În afara de victoriile pe care ni le dorim, vrem să ne simțim noi bine ca grup, pe teren și  să ne distrăm.” a spus acesta.