În timpul sărbătorilor, mereu îmi place măcar pentru o jumătate de zi sau poate doar pentru o oră să fiu doar eu și cu gândurile mele.

Probabil cu toții știm haosul care este înaintea sărbătorilor și multele treburi care trebuie făcute. După toată agitația care se revarsă pe câteva zile, aleg să îmi petrec timpul liber în natură.

Această activitate  mereu mă relaxează datorită liniștei și  atmosferei de visare. Am anumite obiceiuri pe care le fac pentru a mă bucura de tihna sărbătorilor în natură.

De exemplu, îmi aduc din casă o pătură pufoasă, o pernă și o carte sau un ziar Buzz și merg pe trambulină, la umbră, pentru a citi în natură. Norocul de a sta la o casă cu curte!

Alt obicei este să stau în livadă cu pisica mea, ascultând muzică sau cântecul păsărilord. Totul depinde de dispoziția pe care o am.

 

Un ultim obicei este cel de a-mi petrece timpul pe șezlong la soare, vorbind cu o prietenă despre diverse subiecte interesante. Iubesc să petrec  sărbătorile pascale în natură, deoarece datorită tihnei lor am o dispoziție bună.

Voi cum preferați să vă petreceți sărbătorile?Ne puteți scrie poveștile voastre despre cum îți place să petreci Pastele la contact@telebuzz.ro.

Cele mai inspirationale povesti vor fi publicate. Nu uita, sa te semnezi și să adaugi și vârsta!