Meci greu și ghinionist pentru FC Botoșani. Un penalty ratat și două mari ocazii cu capul, ratate au avut botoșănenii.

FC Botoșani s-a confruntat astăzi cu Sepsi O.S.K. pe terenul de acasă. Un meci care a fost arbitrat foarte prost, spun spectatorii cu multe ocazii care te duc cu gândul la un gol.

Prima repriză

FC Botoșani a început cu stângul, Sepsi marcând două goluri din primele minute. Au marcat Nicolae Ionuț Păun și Gabriel Debeljuh, iar spectatorii și jucătorii botoșăneni s-au supărat enorm. Până în prelungiri, au mai fost faulturi ușoare și câteva ocazii pentru botoșăneni, iar în minutul 46, Mitrov a primit galben.

Repriza a doua

Repriza a început imediat cu un cartonaș galben, pentru Dumitrescu, jucător la Sepsi. Din fericire, FC Botoșani a primit un penalty, din faultul lui Dumitrescu, dar mare supărare a fost când Florescu a șutat direct în mâinele portarului.

În minutul 68, jucătorul Andrei Miron de la FC Botoșani primește cartonașul galben și  imediat, FC Botoșani face schimbări. Florescu a fost scos și în locul lui a fost introdus Alin Șeroni.

Din această cauză, Florescu s-a enervat și a dat cu pumnul în gard. În minutul 78 mare bucurie a fost, căci Lopez a marcat un gol, iar, după multe minute de verificare la VAR, acesta a fost validat și spectatorii nu mai puteau de bucurie, la fel ca jucătorii de la FC Botoșani.

Ajungem în minutul 90 și în prelungiri când  au fost acordate două cartonașe galbene atât FC Botoșaniului, dar și Sepsiu-lui. Mai târziu, Dumitrescu a primit al doilea cartonaș galben,  acesta fiind eliminat deoarece a ajuns la cartonaș roșu.

Meciul s-a încheiat cu 2-1 pentru Sepsi O.S.K., un meci destul de prost pentru FC Botoșani. Aceștia speră că în următoarele meciuri să joace mai bine și să aibă mai mult noroc.