Ora 19:00 – La Grand Irish a început evenimentul dedicat împlinirii celor 13 ani de Buzz. Totul cu imnul Buzz, un videoclip realizat de reporterii redactiei. Imediat, au urcat pe scenă prezentatoarele serii, Ioana Ivaș și Denisa Franț, ambele membre ale redacției.

Ora 19:30 – Publicul prezent a urmărit un demo de cinci minute al documentarului ,,Enescu altfel”, un proiect important al redacției Buzz care va apărea în curând. Fetele care prezintă show-ul au anunțat că redacția vrea sa lanseze documentarul in luna mai când se împlinesc 69 de ani de la moartea lui George Enescu.

Ora 19:35 – După vizionare, pe scenă a urcat primul invitat al serii, respectiv Maria Aionesei care a interpretat doua elodii cunoscute, una românească și una străină.

Ora 19:50 – publicul aplauda evolutia Mariei.  Pe scenă au fost chemați  Eglantine Piloș, Maria Hrișcă, Ioana Ioniță și Angelo Sarcău noii reproteri,  pentru a primi legitimațiile de presă.

Ora 20:05 – A urmat al doilea moment artistic al spectacolului, acesta fiind susținut de Luca Lazăr care a cântat și interpretat câteva melodii de la trupe românești cunoscute, precum Cargo și Zdob și Zdub. Luca face atmosfera, iar la piese „DJ Vasile” canta cu doua dintre colegele lui de la  grupul muzical Cheia sol.

Ora 20:10 – începe showul cu Laurențiu Cazan. Aplauze furtunoase și nerăbdare din partea publicului prezent în număr mare, circa 300 se oameni. Grand Irish Pub este plin.

Încă de la prima melodie pe care a cântat-o, ,,Mândra mea”, artistul, ,,Mândra mea” publicul a fost entuziasmat. Alături de Laurențiu Cazan, urca pe scenă Elisabeta Șeremet  care canta acompaniata de Laurențiu la chitara melodia ,,Mărioara de la Gorj”. Lor li se alatura Teodor Gireada cu fluierul sau.

Pe parcursul concertului, artistul a cântat mai multe melodii cunoscute de botoșăneni, precum ,, Say something”, ,,Pescărușul”, ,,Sunetul Ploii”, „Si iarăși voi zbura, „Mama” și multe altele, atât singur cât și acompaniat de copiii talentați invitați sau chitaristul Alex Gavrilă.

Seara s-ar încheiat după ora 22.30 și s-a dovedit un adevărat Jam session.

Un material mai amplu in ziarul Buzz, noul număr.