În această perioadă, subiectul cărții ,,Făuritorul de lacrimi ” este foarte popular, atât fizic, cât și în social media.

Acest subiect a început să ia amploare când cartea ,,Făuritorul de lacrimi” scrisă de către Erin Doom a fost ecranizată.

Lumea s-a îndrăgostit de personajele principale, dar și de povestea în sine.

În această carte este vorba despre o fată pe nume Nica care vede mereu binele chiar și în lucrurile rele.

Pe tot parcursul cărții se povestește despre viața ei însă și despre traumele sale.

Aceasta, împreună cu Rigel, a trăit intr-un orfelinat care se numea Mormântul. În acel loc poveștile și legendele au fost întotdeauna spuse la lumina lumânărilor.

Cea mai faimoasă este cea a făuritorului de lacrimi, un meșter misterios cu ochi limpezi ca sticla, vinovat de crearea tuturor fricilor și neliniștilor care sălășluiesc în inimile oamenilor.

După ani de chin, Nica este adoptată de către soții Milligan, niște persoane blânde care au o inimă bună. Însă nu numai Nica este adoptată de către acestă familie, ci și Rigel, un orfan neliniștit și misterios, ultima persoană din lume pe care Nica și-ar fi dorit-o ca frate adoptiv.

Cei doi adolescenți trebuie să ajungă la un anumit compromis și să se tolereze unul pe celalalt.

Înainte ca acest subiect să ia amploare, eu citisem cartea în sine, bucurându-mă de emoțiile care mi le-a dat această carte. A fost prima carte la care am plâns, deoarece povestea care este transmisă de către autor este una tristă.

Unii dintre prietenii mei spun că lor le-a plăcut mai mult varianta ecranizată a acestei povești. Fiind curioasă, am vizionat și eu filmul și mi-a plăcut că puteam să văd personajele în sine, însă dacă ar trebui încă o dată să mai aleg între carte și film, aș alege cartea.

Aceasta mi-a transmis mai multe emoții…. Am observat că în acest moment tinerii aleg prima dată să vadă filmul unei cărți si după să citească cartea respectivă, deoarece atunci când această carte a fost publicată entuziasmul publicului nu a fost chiar atât de mare cum a fost la premierea filmului.

Părerea mea este că ar trebui să alegem cartea în locul filmului, mă refer în mod general, nu doar obiectiv către povestea ,,Făuritorului de lacrimi ” scrisă de către Erin Doom.i

Citind, ne deschidem imaginația, trebuie să ne dovedim nouă înșine că avem o imaginație bogată.

Dacă tot vorbim despre tendințele de filme, dar și de cărți, am aflat de curând,  că va apărea un nou film, unul care va ecraniza cartea ,,Verity” scrisă de către Collen Hoover.

Vă provoc să citiți prima dată cartea și după să vizionați filmul, pentru a observa detaliile pe care mintea voastră le-a captat.

Sper că v-am făcut curioși în legătură cu, cartea ,, Făuritorul de lacrimi ” și sper să citiți chiar povestea, nu doar să vedeți filmul sau secvențe pe Tik Tok din el. Sper să citiți cât mai mult și această activitate să fie una pe care o faceți din plăcere, nu din obligație.