De ce un newletters săptămânal Buzz? Pentru că e o formă de promovare, dar mai ales, pentru că propunem o temă de gândire. Oferim pilonii ei, iar voi o studiați mai departe. Pentru săptămâna care urmează, vă propunem să vă gândiți, de pildă, la asumarea lucrurilor și cât de mult contează să învățăm asta încă de foarte mici. Totodată, încercăm să vă destindem cu lucruri altfel, așa cum ne place nouă să construim comunitatea Buzz. #altfeldestiri

O comunitate altfel pentru că ne dorim ca oamenii să fie mai pozitivi, să privească mai zâmbitori înainte, să-și descrețească frunțile, să nu mai vadă orice cu ură și invidie, să învățăm împreună să ne apreciem.

Iar asta se face pas cu pas, de aceea vă invităm și pe voi să ne trimiteți oricând pe emailul nostru contact@telebuzz.ro teme de analiză, idei despre ce ați vrea să găsiți în email, săptămânal, de la comunitatea Buzz. Vrem să fim cât mai aproapre de ceea ce voi vă doriți. Vrem ca lucrurile să fie mai frumoase și mai sincere, noi, toți să fim mai buni și mai umani.

Pentru a primi în fiecare duminică newsletters -ul Buzz, trebuie să intri pe site, www.telebuzz.ro și să accesezi sus, în dreapta abonează-te la Newsletters-ul Buzz. Te-ai abonat și vei primi pe email ceea ce noi scriem și trimitem.