Până pe 25 mai puteți alege un ONG pentru care să redirecționați 3,5% din impozitul pe venit aferent anului precedent. Statul permite ca orice persoană fizică ce a realizat venituri din salarii sau pensii impozabile în țara noastră să poată redirecționa până la 3,5 % din impozitul pe venit către un  ONG.

Asociația Buzzmedia este un ONG neguvernamental, apolitic ce are nevoie de susținerea ta pentru a-și continua proiectele în domeniul educației.  În cadrul asociației Buzzmedia funcționează cercul de jurnalism “Micii reporteri” unde există o redacție a copiilor și adolescenților. Membrii redacției realizează, lunar, un ziar tipărit, fac emisiuni și rubrici, organizează campanii și evenimente, au propria tabără și propriul concurs de jurnalism. Toate acestea îi dezvoltă, îi face mai creativi și mult mai sociabili.  Poți urmări activitatea noastră pe paginile noastre:

  • www.facebook.com/miciireporteri
  • www.instagram.com_buzz_pentru_viitor
  • www.youtube.com/televiziuneaadolescentilor

Procedura e simplă, iar pentru noi, o gură importantă de oxigen.

Descarcă de aici formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2020, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit Statului.

  1. Descarcă formularul de aici.
  2. Completează doar secțiunea 1.  Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.
  3. Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:
  • Scanează sau fotografiază cu telefonul (ai grijă să fie cât mai clară fotografia) si trimite-o la adresa de mail contact@telebuzz.ro. De restul ne ocupăm noi.
  • O poți trimite prin poștă la Asociația Buzzmedia – str Săvenilor nr 2-8, Botoșani sau o poți aduce direct la sediul redacției Buzz din Centrul Vechi (clădirea de sticlă).
  • La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale.